Ansiktsbehandling Stockholm Östermalm

Avkopplande ansiktsbehandling som skräddarsys efter just dina behov och önskemål. Vi erbjuder behandlingar som tar 30, 50, 75 respektive 90 minuter per behandling och i de längre har vi möjlighet att fokusera mer på t.ex. massage.  Denna behandling lämpar sig väl för dig som önskar uppnå en förbättrad hudhälsa som en del i din hudvårdsrutin samt för dig som vill skämma bort dig själv för en stund med en avkopplade ansiktsbehandling. 

Gemensamt för alla våra ansiktsbehandlingar är att de innehåller, rengöring under ånga, hudanalys, porrengöring, ansikts- och dekolltagemassage, en ansiktsmask och serum anpassade för din hud.  Massage ökar blod- och lymfcirkulation, löser upp muskelspänningar, verkar avkopplade och minskar stress.  Ansiktsmasken och ögoncremen fuktar, skyddar och hjälper dig bibehålla din huds normala balans och du kommer känna dig avslappnad och fylld av ny energi. 

Ansiktsbehandling Stockholm

Vi skräddarsyr varje behandling efter dina behov och önskemål
Certifierade hudvårdsterapeuter av SHR
Över 35 års erfarenhet
Behandlingspriser från 795,00 kr
Boka
Ge bort som gåva? Köp ditt presentkort för Ansiktsbehandling här

Vad säger våra kunder?

Susan

Jag tycker Kerstin har bred kompetens vilket hon visar med att anpassa olika behandlingar beroende hur huden är. Det spelar ingen roll vilken ålder, hon kan alla hudtyper. Hur vet jag det, jag har varit kund hos Kerstin i 25 år och min hy har förändrats under dessa år på olika sätt. Hon ger också långsiktiga råd om hur jag ska vårda min hud och vad jag ska tänka på att undvika, allt som man kan utsätta sin hud för som t ex sol och vissa produkter, för att få bästa resultat. Jag är supernöjd!!!

Athena Shamlou

Jag tycker verkligen om den här salongen! Varje gång jag kommer hit(och tro mig det är ofta)känner jag mig trygg och välkommen. Det är alltid trevligt, rent och lugnt, vilket gör det lätt att koppla av. Kerstin är alltid väldigt snäll, omsorgsfull och professionell. Hon erbjuder tjänster som är skräddarsydda för just dina behov, vilket är viktigt för mig för att få det bästa möjliga resultatet. Hon följer alltid upp för att fråga hur allting har gått, och för att se till att man är nöjd med sin behandling. Jag är glad att jag valde just den här salongen.

Susanne Engman

Jag har gått hos Kerstin i nästan 35 år. När jag började hade jag svåra acneliknande utslag i ansiktet som hudläkare försökt bota i flera år med mycket liten framgång. Kerstin gav mig 6 AHA-behandlingar följt av regelbunden användning av AHA-kräm, och problemen försvann! Jag har fortsatt att gå hit minst 4 ggr per år dels för att huden mår så bra av att bli omhändertagen, dels för att det är en njutning. Behandlingarna här är en av de saker i livet jag inte tänker ge upp (trots att jag nu närmar mig pensionen), jag prioriterar alltid in dem i min budget.

Vad ingår?

Moment 30 minuter 50 minuter 75 minuter 90 minuter
Rengöring
Hudanalys
Peeling (Kemisk- eller korn)
Portömning
Formning av bryn
Massage
Ansiktsmask
Serum + mjukgörande creme
Pris 795 kr 1200 kr 1495 kr 1895 kr

Vilka produkter använder ni under behandlingen?

Vi arbetar mestadels med Dermalogicas produkter.  Dessa är fria från komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är även fria från mineraloljor, allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen och alkohol.  Behandlingen anpassas för dig och du som kund kommer bli informerad om vilka produkter vi använder och varför under behandlingen. 

Dermalogica produkter

Före ansiktsbehandlingen

Kom gärna fem minuter före utsatt tid för att fylla i ett konsultationskort och stressa ner.  Är du osäker på vilken behandling du skall boka erbjuder vi kostnadsfri hudkonsultation.

Efter ansiktsbehandlingen

Efter behandlingen kommer du känna dig lugn och avslappnad med ny energi. Om du vill ha hjälp att hitta produkter för något hudproblem är vi behjälpliga efter behandlingen. 

Hitta till oss

Du hittar oss på Östermalm i centrala Stockholm på Engelbrektsgatan 35B.

Salongen