Biosurface Peel - Mild och kraftfull

Vi erbjuder BioSurface Peel, Dermalogicas milda men mest kraftfulla kemiska peeling. Behandlingen kan anpassas för olika hudtyper, gemensamt är att de flesta upplever en förbättrad och djupare struktur samt en förbättrad och slätare hudyta.  Behandlingen genomförs i fyra olika steg. Vi inleder med en rengöring för att därefter applicera en preparerande lösning som gör huden mottaglig för de syror som skall appliceras i nästa steg (mjölksyra, salisylsyra och fytinsyra och sockerrörsextrakt). Till sist neutraliserar vi den applicerade syran och återställer pH-balansen i huden. 

Resultatet av en kemisk peeling är en ökad lyster och dämpade fina linjer och rynkor  - Denna behandling kan anpassas för alla hudtyper

Vi har över 35 års erfarenhet
Samarbete med landsting
Gratis konsultation 15 minuter
Behandlingspriser från 1295,00 kr
Boka
Ge bort som gåva? Köp ditt presentkort för Kemisk Peeling här

Vad är en kemisk peeling?

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för behandlingar där aktiva syror appliceras på huden, ofta AHA och TCA.  Det gemensamma resultat är att gamla och skadade  hudceller avlägsnas och en påskyndad cellförnyelse uppstår. Ibland benämns de olika peelingarna som uppdelade i kategorierna  mild, normal och stark. Där mild är just mild, ingen förbehandling och minimal återhämtningstid. Stark kräver förbehandling och lång återhämtningstid, ibland så lång tid som upp till 6 månader och med kraftiga biverkningar. 

BioSurface från Dermalogica är mild men kraftfull och anpassas för just din hud.  När vi genomför behandlingen anpassas koncentreringen av syrorna för att passa just din hud och dina önskemål.  Något som är specifikt för just BioSurface är att det är en peeling som återfuktar din hud på djupet. 

Vad kan jag förvänta mig?

Du kommer att märka av resultat redan efter din första behandling. Cellförnyelsen är påbörjad och du kommer märka en ny lyster och slätare hud. De döda hudcellerna som har täppt igen porerna har avlägsnats och nya celler har tillkommit som ger ett slätare intryck.  För ett mer bestående resultat rekommenderar vi en kur på mellan 3-6 behandlingar. 

 

Före behandlingen

Denna behandling kan användas av alla som inte har någon form av hudsjukdom (t.ex. rosacea, psoriasis) på det behandlande området. 

Alla kunder genomgår en gratis hudkonsultation innan behandling påbörjas. Är du osäker på vilken tid du skall boka rekommenderar vi att du inleder med att boka en konsultation. 

Efter behandlingen

Det är viktigt att följa våra råd med hemmavård och undvika solljus i direkt anslutning till behandling. Hemmavården är beroende av koncentrationen på behandlingen samt din hudtyp. Vi kommer att gå igenom detta med dig under och efter behandlingen. Peelingen kan under den omedelbara tiden efteråt göra din hud känsligare och irritation samt fjällning kan uppstå. Detta är övergående.