Klassisk Massage - Avkopplande behandling

Avkopplande massage som skräddarsys efter just dina behov och önskemål.  Låt kroppen få sträcka ut sig, slappna av och hämta ny energi. Våra massagebehandlingar är såkallade klassiska massager. Med detta menar vi en djupgående massage som mjukar upp spända muskler och motverkar stress.  Vi använder oss av aromatisk avslappnande oljor som hjälper till att minska stress och öka hudcirkulation.  Efter behandlingen är slut kommer du känna dig avslappnad och fylld av ny energi. 

Våra kroppsmassager tar från 25, 50 och 80 min. Oavsett om du behöver komma ner i varv eller fokusera inför en prestation är en klassisk massage värd varenda sekund. Välkommen på behandling!

Vi skräddarsyr varje behandling efter dina behov och önskemål
Behandlingspriser från 450,00 kr
Boka
Ge bort som gåva? Köp ditt presentkort för Massage här

Vad ingår?

Behandlingar
Klassisk massage 25 minuter 450,00 kr
Klassisk massage 50 minuter 750,00 kr
Klassisk massage 80 minuter 950,00 kr

Vad skiljer behandlingarna åt?

Alla våra massagebehandlingar fokuserar på avkoppling och att minska stress. Behandlingsteknikerna och utförandet är detsamma för varje behandling  men vid längre behandlingar kan vi fokusera mer på vissa moment eller problemområden enligt dina önskemål.

Före behandlingen

Kom gärna 5 minuter före utsatt tid för att fylla i ett konsultationskort och stressa ner. 

Efter behandlingen

Efter behandlingen kommer du känna dig lugn och avslappnad med ny energi. Om du vill ha hjälp att hitta produkter för något hudproblem är vi behjälpliga efter behandlingen.