Ryggbehandling - En hudvårdsbehandling för ryggen

50 minuter avkopplande ryggbehandling som skräddarsys efter just dina behov och önskemål.  Vi använder samma behandlingstekniker och utrustning som vid en ansiktsbehandling. Behandlingen inleds med en djuprengöring av rygg och axlar. Därefter genomför vi en hudanalys och avlägsnar döda hudceller samt pormaskar under ånga(vid behov).

Därefter massage med aromatiskt avslappnande oljor som minskar stress och ökar hudcirkulationen samt rensar lymfkörtlarna.   Till sist applicerar vi en välgörande näringsrik algmask över hela ryggen.  Efter behandlingen är slut kommer du känna dig avslappnad, fräsch och fylld av ny energi.  Vi hjälper dig gärna efter behandlingen att hjälpa dig med goda råd kring din hud.

 

Vi skräddarsyr varje behandling efter dina behov och önskemål
Behandlingspriser från 1200,00 kr
Boka
Ge bort som gåva? Köp ditt presentkort för Ryggbehandling här

Vad ingår?

Ryggbehandling 50 minuter
Rengöring
Hudanalys
Ånga
Portömning
Massage
Algmask över hela ryggen
Pris 1100,00 kr

Vad är det för skillnad mot vanlig massage?

Vår ryggbehandling fokuserar främst på din huds hälsa och välbefinnande.  Även om den är avkopplande och massage ingår så är den närmast att jämföra med en ansiktsbehandling för ryggen och axlarna. 

Före behandlingen

Kom gärna 5 minuter före utsatt tid för att fylla i ett konsultationskort och stressa ner. 

Efter behandlingen

Efter behandlingen kommer du känna dig lugn och avslappnad med ny energi. Om du vill ha hjälp att hitta produkter för något hudproblem är vi behjälpliga efter behandlingen.