Gratis hudkonsultation

Ett första steg mot en bättre hudhälsa. 10 minuter kostnadsfri hudkonsultation. Vi konstaterar din hudtyp och hudtillstånd och ger dig råd och rekommendationer kring produkter och behandlingar för just din hud.

Ansiktsbehandling

Koppla bort den stressiga vardagen och unna dig en stund för dig själv. Vi ser noggrant över hur din hud mår för att anpassa behandlingens olika moment på bästa sätt.


Från 695,00 kr

Diatermi

Vid diatermi används högfrekvent växelström och en tunn nål förs ner längs hårfolliken. Vi avlägnsar även bruna fläckar, soborroiska keratoser och fibromer. Diatermi föregås alltid av en konsultation på 15 minuter innan behandling kan påbörjas.

Gratis konsultation

IPL-behandling

Med IPL (intensivt pulserande ljus) PHOTONOVA PLS3 erbjuder vi marknadens mest sofistikerade utrustning för permanent hårborttagning. Vi kan även hjälpa dig att behandla vidgade kärl och avlägsna pigmentfläckar.

Från 1300,00 kr

Dermapen

Dermapen även kallat microneedling är en behandling som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt. Används för att behandla ärr, pigmenteringar, fina linjer och rynkor samt för huduppstramning och föryngring.

Från 1200,00 kr

Alkaline Wash

Alkaline Wash är för dig som primärt önskar avlägsna fjun och små hårstrån i ansiktet som inte lämpar sig att behandla med IPL eller Diatermi. Behandlingen är snabb och smärtfri och ger en rad synergieffekter i form av en mjukare och slätare hy

Från 395,00 kr

Fransar och bryn

Våra färg- och böjbehandlingar skräddarsys efter dina behov. Att gå på frans & bryn behandling är det där lilla extra som ger en piggare blick och som på ett naturligt sätt ramar in ögon och ansikte. Hållbarhet cirka 6 veckor.

Från 395,00 kr

Epidermabrasio

Behandling där huden slipas med hjälp av aluminiumhydroxidkristaller som milt men effektivt avlägsnar döda hudceller - en ny hud framträder. Omedelbara resultat kan ses efter bara en behandling.

Från 1195,00 kr

Skin rejuvenation

Även kallat hudföryngring, en IPL-behandling där kollagenbildningen stimuleras vid behandling och huden blir slätare, spänstigare och porernas storlek minskar. Hudtonen blir jämnare då även pigmentfläckar, ytliga blodkärl och rodnad minskar.

Gratis konsultation

Kemisk peeling

Vi erbjuder BioSurface Peel, Dermalogicas mest kraftfulla behandling för djupare struktur- och ytförbättring. Du får en slätare hud, minimerade linjer och rynkor samt färre tilltäpptheter/pormaskar.

Från 1195,00 kr

Ryggbehandling

Som en ansiktsbehandling där momenten istället utförs på ryggen med anpassade produkter. Vi skräddarsyr efter just dina behov och önskemål. Rengöring, porrengöring och massage för at minska stress och öka hudcirkulation.

Från 1050,00 kr